Contact

Contactgegevens

Adres

Fablab Amersfoort zit in het gebouw van De WAR:

Heiligenbergerweg 34
3816AK Amersfoort

(Ingang aan de achterkant, zie onderaan deze pagina voor details)

Element

We zijn het makkelijkst bereikbaar via Element (voorheen Riot), een open-source alternatief voor WhatsApp, Slack, Discord, etc. We hebben daar een publiek kanaal waar je alle Fablabmanagers en andere bezoekers van het Fablab kunt bereiken, voor vragen over het Fablab zelf, hulp met een project, of om gewoon kennis en ervaringen uit te wisselen.

Je kunt via je webbrowser meteen kijken en (na een account gemaakt te hebben), meepraten op:

https://app.element.io/#/room/#fablabamersfoort:matrix.org

Element (en andere clients voor het “matrix” protocol) is ook voor diverse telefoons, apparaten en besturingssystemen beschikbaar. Zie de website van Element en Matrix voor meer informatie.

E-mail

Wij zijn ook bereikbaar via e-mail: info@fablabamersfoort.nl (maar Element heeft onze voorkeur)
Via dit adres wordt een bericht gestuurd naar alle actieve Fablab-vrijwilligers. We proberen snel te reageren, maar dat lukt niet altijd.

Vergeet niet dat een Fablab een plek is waar mensen dingen kunnen ontdekken, leren en zelf maken. We nemen doorgaans ook geen productiewerk aan, maar helpen je graag om een project zelf of samen met onze vrijwilligers te maken.

Openingstijden

Tijdens openingstijden kun je binnenlopen in het Fablab en is er iemand aanwezig die je wegwijs kan maken als je al een plan hebt, met je mee kan denken als je nog een plan moet maken, of je het lab kan laten zien als je gewoon even wil komen kijken.

Reguliere openingstijden

di. 19:00 – 22:00

Wil je eerder beginnen of op een andere dag langskomen? Neem dan even contact op een afspraak te maken, via Element is dat voor ons het makkelijkst.

Route

Toegankelijkheid

Het Fablab is toegankelijk voor mindervalide makers, en we beschikken over een toegankelijk toilet.

Routebeschrijving

Lopend of fietsend vanaf station Amersfoort

Het is ongeveer 20 minuten lopen naar het FabLab. Fietsend zijn we minder dan 10 minuten verwijderd van het station.

Met de bus vanaf station Amersfoort

Met de bus kun je met lijn 17 en 80 ons prima bereiken, als je uitstapt bij bushalte boreelstraat kun je bij het uitstappen het gebouw al zien.

Met de auto:

Omdat we midden in een woonwijk met parkeervergunningsregels ons gebouw hebben staan adviseren we iedereen om niet met de auto te komen maar een alternatieve methode te gebruiken.

Als je toch met de auto komt is parkeren in de Q-park parkeergarage Beestenmarkt en 5 minuten lopen waarschijnlijk het snelst.
MAAR: als je mindervalide bent horen we graag van je: dan is er een parkeerplaats voor je bij ons gebouw beschikbaar!

Ingang

De ingang van het pand is aan de achterkant. Eenmaal binnen ga je direct rechtsaf en zie je het Fablab vanzelf.
Als de deur dicht is, staat er een paaltje met een deurbel buiten (zo niet kun je de bel met label “De WAR” links op de muur gebruiken).