De War Badge
Actuele versie: http://www.fablabamersfoort.nl/nl/welkom

Welkom

Zaterdagopening
Omdat doordeweeks lang niet voor iedereen goed uit komt, gaat het Fablab een proef doen met zaterdagopening. In 2016 gaan we elke eerste zaterdag van de maand open, van 10:00 to 18:00. Kijk wel even in de agenda om zeker te weten dat we echt open zijn.

FabLab Amersfoort is een open werkplaats met digitaal gereedschap dat deel uit maakt van het wereldwijde netwerk van FabLabs. Iedereen mag de aanwezige machines gebruiken om (bijna) alles mee te maken. Lees hier hoe dat werkt. FabLab Amersfoort draait volledig zonder subsidies en maakt gebruik van open source software.

open inloop

Dit FabLab is elke dinsdag open van 10:00 tot 22:00 uur en elke eerste zaterdag van de maand van 10:00 to 18:00. Van bezoekers, die gebruik maken van de machines, wordt verwacht dat ze iets bijdragen aan het lab. Dat werkt als volgt: Bij binnenkomst betaalt iedere bezoeker €50 contant. Bij vertrek wordt de balans opgemaakt. Bezoekers die hun ontwerp of opgedane kennis en vaardigheden hebben gedeeld, of iets anders voor het Fablab terug hebben gedaan, kunnen dit bedrag weer terugkrijgen. Delen gaat bijvoorbeeld door het schrijven van een FabPublicatie, te helpen met klussen of iets anders nuttigs te doen. Wie daar geen zin in heeft of tijd te kort komt, draagt dus financieel bij, bijvoorbeeld aan het onderhoud of de aanschaf van nieuwe machines. Kijk bij registratie voor meer informatie.

reserveren

Tijdens de open inloopdagen kunnen er geen machines worden gereserveerd. Wie graag verzekerd wil zijn van het gebruik van een bepaalde machine op een bepaald tijdstip kan het lab ook afhuren. Dat kost €150 per dagdeel ex btw. Ook kan FabLab Amersfoort worden ingehuurd om bepaalde klussen te laten doen. Neem contact op via de contact pagina om het lab te reserveren of voor een offerte voor uitbesteed werk.

waar

Zie de Contact pagina

Actueel

Recente foto's uit het Fablab 

Blog bouw 3D beton printer

Laatste nieuws m.b.t. de bouw van 3D beton printer