De War Badge
Actuele versie: http://www.fablabamersfoort.nl/nl/welkom

Welkom

Vrijdag 27 november: Presentatieavond
Vind je het leuk om eens te zien wat er zo al in het fablab gemaakt wordt? Op 27 november is de eerste presentatieavond, waarop bezoekers kunnen laten zien wat ze bezig houdt. Alle geïnteresseerden zijn welkom, of je nou al eens in het Fablab bent geweest of niet. We starten om 20:30, in het Fablab.

FabLab Amersfoort is een open werkplaats met digitaal gereedschap dat deel uit maakt van het wereldwijde netwerk van FabmLabs. Iedereen mag de aanwezige machines gebruiken om (bijna) alles mee te maken. Lees hier hoe dat werkt. FabLab Amersfoort draait volledig zonder subsidies en maakt gebruik van open source software.

open inloop

Dit FabLab is elke dinsdag open van 10:00 tot 22:00 uur. Van bezoekers, die gebruik maken van de machines, wordt verwacht dat ze iets bijdragen aan het lab. Dat werkt als volgt: Bij binnenkomst betaalt iedere bezoeker €50 contant. Bij vertrek wordt de balans opgemaakt. Bezoekers die hun ontwerp of opgedane kennis en vaardigheden hebben gedeeld, of iets anders voor het Fablab terug hebben gedaan, kunnen dit bedrag weer terugkrijgen. Delen gaat bijvoorbeeld door het schrijven van een FabPublicatie, te helpen met klussen of iets anders nuttigs te doen. Wie daar geen zin in heeft of tijd te kort komt, draagt dus financieel bij, bijvoorbeeld aan het onderhoud of de aanschaf van nieuwe machines. Kijk bij registratie voor meer informatie.

reserveren

Tijdens de open inloopdagen kunnen er geen machines worden gereserveerd. Wie graag verzekerd wil zijn van het gebruik van een bepaalde machine op een bepaald tijdstip kan het lab ook afhuren. Dat kost €150 per dagdeel ex btw. Ook kan FabLab Amersfoort worden ingehuurd om bepaalde klussen te laten doen. Neem contact op via de contact pagina om het lab te reserveren of voor een offerte voor uitbesteed werk.

waar

Zie de Contact pagina

Actueel

Recente foto's uit het Fablab