De War Badge
Actuele versie: http://www.fablabamersfoort.nl/nl/fabpublicatie/spiraal-landschap

Spiraal landschap

By marijn on wo 23 dec 2015 09:35:02
Een landschapje op een spiraal. Ik wil er een stop-motion filmpje van maken waarbij je als het ware over het landschapje reist!
Materialen : 

Karton

Machines: 

lasercutter

Moeilijkheidsgraad: 

Gemiddeld

Onderdelen lijst: 

Comme d'habitude, le cœur de la replique montre à travers les artistes micro sculpteur Willard Wigan créer une petite sculpture magique. Pour plus de détails, et regarder de plus près une œuvre d'art, http://www.irepliquedemontres.com consultez nos mains sur une copie de l'article TAG Heuer.

 

Mooi gekleurd karton, ik heb kartonnen mappen gebruikt. Ik vind dat die een mooie structuur hebben in het papier. En de groene kleur past mooi bij het landschap.

De tekeningen heb ik gewoon met de pen tool gemaakt. Je moet hierbij goed bedenken dat je open vormen maakt, die je dus naar boven kunt vouwen aan de onderkant. Voor de vouwlijnen gebruik je een andere kleur.

 

Stap voor stap instructies: 

Instellingen (voor karton van ongeveer 1mm dik)

Cut, speed 50, min 30, max 40.

De vouwlijntjes:

Dot, min 30 max 40, time 0,1 interval 2.0.

Je moet goed testen met de instellingen voor het materiaal. hierboven kan je als indicatie gebruiken maar elk materiaal doet het weer anders. Vooral de vouwlijnen moet je goed testen. Je moet het nét om kunnen vouwen. Wanneer je het te makkelijk om kunt vouwen betekent het dat je bomen uiteindelijk slap gaan hangen, en dat is niet leuk.

Please add the machine settings you used to the machine settings page of the machine you used. 

Ontwerp bestanden: 
Media: